På scenen

Microsoft har invitert presse og andre aktører til et event den 12. September (registrering). Der skal de i følge agendaen presentere et samarbeid med skaleringsløsningen Nahmii. Norwegian Block Exchange (NBX) skal på scenen å snakke om sin nye kryptobørs og produktutvikling. De var første medlem av Nahmii Foundation.

Selskapet bak Nahmii er Hubii Network, og du kan lære mer om dette prosjektet ved å lese intervjuet med CEO Jacobo Toll- Messia.

eventet den 12. September skal de tre selskapene holde individuelle presentasjoner. Microsoft skal snakke om hvordan de jobber med blokkjeder. Hubii/Nahmii skal snakke om konkrete anvendelsesområder på sin skaleringsløsning og Norwegian Block Exchange skal blant annet fortelle hvorfor de valgte å bli med i Nahmii Foundation.

Helt til slutt går Microsoft og Nahmii på scenen for å presentere et partnerskap mellom de to selskapene. Der skal de i følge invitasjonen også vise testresultater av skaleringsløsninge, som skal ligge øverst i verdensklassen på antall transaksjoner i sekundet.

Flere nyheter de siste ukene

Nyheten om partnerskapet med Microsoft, er den tredje store nyheten Hubii har sluppet om Nahmii de siste ukene. Først offentligjorde de planene om å distribuere Nahmii gjennom en IEO (Initial Exchange Offering) på den Japanske Liquid børsen, deretter kom nyheten om at Norwegian Block Exchange blir første medlem av Nahmii Foundation.

Ansvarsfraskrivelse: Ansatte i Arcane Crypto og Kryptografen kan til enhver tid eie Bitcoin eller andre tokens, men det blir etterstrebet å offentligjøre eventuelle rollekonflikter når dette oppstår. Det kan forekomme at man ikke offentligjør detaljer rundt eierskap, i tilfellene der det kan være risko for hacking ved identifisering. Arcane Crypto gjør arbitrasje av Bitcoin på ulike børser, og kan derfor være long eller short Bitcoin uten at dette har noe med dekningen i Kryptografen å gjøre. Redaktøren av Kryptografen eier HBT-tokens, og har gjort det siden deres ICO i 2017.

Kryptografen nyhetsbrev