Bitcoinprisen har siden mandag beveget seg i området 6,847 dollar og 7,785 dollar, hvor 7,500 dollar har blitt en ny støtte.

Fra onsdag har prisen økt fra 6,847 dollar til 7,668 dollar lørdags formiddag, ifølge tall fra Bitstamp.

Dette er en økning på nesten 12 prosent.

– Den nedadgående trenden vi i prinsippet har sett hele november ser ut til å ha stoppet opp, og de siste dagene har prisen begynt å gå oppover. Det kan imidlertid bare være en tilfeldig oppgang vi ser, så det kan godt hende at den beveger seg ned igjen i nær fremtid, sier kryptoekspert Totte Löfström til Kryptografen.

Kan komme volatile kursbevegelser

Nå venter en helg og en slutt på november måned, noe som fort kan forårsake volatile kursbevegelser, skriver Cointelegraph.

Hvis ikke bitcoinprisen når 8,300 dollar før utgangen av måneden, kan verdien på bitcoin falle kraftig i desember, ifølge analytiker Willy Woo.

Greit å være forsiktig

Totte Löfström sier også at det kan være greit å være ekstra forsiktig i nærmeste fremtid.

– Skulle prisen fortsette nedover igjen tror jeg at vi kan være på vei til så lavt som 5,000 dollar, så det er nok smart å være litt ekstra forsiktig den nærmeste tiden. Den potensielle nedsiden ser ut til å være større enn den potensielle oppsiden, sier Totte Löfström.

Bitcoin utgjør nå 66,7 prosent av den totale markedsverdien for alle kryptovalutaer, ifølge Coinmarketcap.

Vi har for øyeblikket en konkurranse hvor du kan gjette kursen på Bitcoin den 31.12, og vinne en premiepott på nærmere 10.000 kroner.

Opprinnelig publisert på Trijo News

Kryptografen nyhetsbrev