Kryptografen lanserer nå en global gjettekonkurranse, der deltagerne kan vinne Ontology tokens til en verdi av 10.000 norske kroner. Vinneren er den som gjetter bitcoinkursen ved midnatt nyttårsaften. Det vil også være premier for andre- og tredjeplass, samt de neste 200 deltagerne.

Trading- og gjettekonkurranser er vanlige i kryptomarkedet, men de baseres ofte på børser som krever at du registrerer deg som kunde for å delta.

I Kryptografen sin gjettekonkurranse trenger du bare å skrive inn din e-postadresse og et prisestimat. Vi tror det er tillitsskapende at en nøytral organisasjon som Arcane Media og Kryptografen står bak en slik konkurranse. Premiene er sponset av kryptoselskaper eller børser, men selve konkurransen blir avholdt på nøytral grunn.

Nå håper vi flest mulig vil delta i konkurransen og har det litt moro sammen med oss midt i julestria.

Og husk: Ved å dele denne konkurransen med to venner i konkurranseskjemaet, dobler du muligheten din til å vinne førstepremien ved at du kan angi et prisestimat nummer to.

Husk å følge oss på Twitter og Facebook.

Kryptografen nyhetsbrev