Aktuelle nyheter

Velger Wall Street Ethereum? Denne uken annonserte to store etablerte finansaktører at de satser på Ethereum blokkjeden. Produktene er innen kapitalforvaltning og betalingsformidling.

Forsker Svein Ølnes har publisert artikkelen: Krigen mot kontantar. “Den dagen det går opp for folk, kan det vera for seint. Men heldigvis har me kryptovaluta, og det kan bli alternativet me må setja vår lit til.”

Nå kan du kjøpe de mest populære kryptovalutaene og betale med norske kroner. Plattformen til Kaupang Krypto tilbyr desidert flest kryptovalutakryss i Norge. I tillegg har de laget et nyttig skatteverktøy, som selvfølgelig er frivillig å bruke, men gir deg korrekte skattetall til selvangivelsen. (Partnerinnhold)

Podcast

Richard snakker med bitcoinekspert Torkel Rogstad om Tom Hagen saken. Ved hjelp av et egenutviklet program fant Torkel alle adressene og kommunikasjon mellom Politiet og de antatte kidnapperne. Her forklarer han hvordan det hele henger sammen!

Markedskommentar

Det går mot 2.5 måneder i en relativt begrenset tradingkanal for Bitcoin, rundt nedre del av $9.000. Det er naturlig nok kjedelig for alle parter, både de som er long og de som er short.

Historien viser dog at hvis støtte eller motstand blir brutt etter en lang konsolideringsfase, vil bevegelsen bli voldsom. Skal vi ta ut tidligere all-time high, trenger vi en sterk base slik den vi har bygget nå. 

Kryptografen nyhetsbrev