Bedre kjøpsmuligheter

For to uker siden var dette nyhetsbrevet tydelig på at både Bitcoin og Ethereum lå på attraktive nivåer sammenlignet med nivåene gjennom august måned. På tidspunktet for to uker siden da risk/reward så bedre ut kunne du kjøpe en Bitcoin til $10.200 og Ethereum på $320. I dag koster de henholdsvis $10.800 og $380, etter et godt drag opp, men fortsatt lavere enn motstandsnivåene fra i sommer. 

Hvis vi skal utfordre tidligere motstandsnivåer (BTC $12.000 og ETH $440) betyr det at markedet skal handle videre opp, før selgerne vil forsøke å ta tilbake kontrollen. Dette passer bra sammen med andre risikomarkeder som aksjer og fiat valuta. Finansmarkedene har vært gjennom en ruskete september, som historisk sett er den svakeste måneden. I gjennomsnitt faller aksjemarkedene over 1% i september, målt tilbake nærmere 80 år. 

Den samme statistikken viser at oktober og november er de sterkeste månedene, med en samlet avkastning på nærmere 3%. Skal aksjemarkedet stige de neste to månedene, er sjansen stor for at kjøpere også jager kryptovaluta høyere.

Nå skal du høre…

Richard snakker med en av de største business podcasterne i Norge; Christopher Vonheim. BYNN podcasten har hatt gjester av stort kaliber i Norge og utlandet. Temaer i denne episoden er markedsføring, innhold, globale trender, bitcoin og kryptovaluta.

Fikk du med deg dette?

I den siste ukesrapporten til IG Markets kan du lese om hvordan romskipene til Virgin Galactic kan konkurrere på langdistanseruter og hvordan du bør posisjonere deg for fjerde kvartal.

Vår egen bitcoinekspert, Torkel Rogstad, blir intervjuet om saken der Økokrim advarte kryptomarkedet om en bitcoinadresse hvor det oppbevares verdier som stammer fra NAV svindel.

Nå kan du kjøpe de mest populære kryptovalutaene og betale med norske kroner. Plattformen til Kaupang Krypto tilbyr desidert flest kryptovalutakryss i Norge. I tillegg har de laget et nyttig skatteverktøy, som selvfølgelig er frivillig å bruke, men gir deg korrekte skattetall til selvangivelsen. (Partnerinnhold)

Kryptografen nyhetsbrev