Det lysner

Bitcoin nærmer seg rekordnivået $20.000 med stormskritt. Den handler i skrivende stund nord for $19.000 og en ny oppgang på 5% sender den over det viktige $20.000 nivået, selve “holy grail” i Bitcoin sammenheng.

Hvorfor er dette nivået viktig? Fordi prisen snudde raskt ved dette punktet for snart tre år siden. Bitcoin har ikke klart å tangere rekordnivået siden den gang. I tillegg fungerer det som et referansepunkt i media og blant publikum i sosiale medier. Det vil være kraftigere å bryte $20.000 enn da vi brøt både $10.000 og $14.000. Tenk litt på den. Nå er det ingen avklarte motstandsnivåer høyere. Jeg tipper mediedekningen kommer til å øke drastisk de nærmeste dagene også. 

På den annen side er vi overkjøpt. Det er ikke lett å trade slike viktige pivotale punkter. Skal man kjøpe nå i forkant, med håp om at det brytes, eller skal man vente til man er etablert over punktet med stor margin? Kanskje kjøpe på en retest av $20.000?

De har det enklere de som eier Bitcoin langsiktig. Det har kostet tålmodighet og kanskje frustrasjon i tre år, men nå lysner det.

Nå skal du høre…

Kryptografen Podcast #67 – I dag gjester Bert1 podcasten. Han lever av å trade Bitcoin og kryptovaluta. I denne episoden snakker han om strategiene sine og gir noen gode råd til nybegynnere.

Fikk du med deg dette?

Vi har ettergått noe av den offentlig uttalte kritikken mot Bitcoin, som ble fremført da prisen korrigerte i 2018. Hvordan står kritikken seg i dag? To professorer og en analysesjef, på feil side av historien!

Rotete handel i kryptovaluta på Coinbase. XRP-prisen handlet til $0.92 (8.28 NOK) i morgentimene idag, 24. November, før den kræsjet ned til $0.65.

Nå kan du kjøpe de mest populære kryptovalutaene og betale med norske kroner. Plattformen til Kaupang Krypto tilbyr desidert flest kryptovalutakryss i Norge. I tillegg har de laget et nyttig skatteverktøy, som selvfølgelig er frivillig å bruke, men gir deg korrekte skattetall til selvangivelsen. (Partnerinnhold)

Kryptografen nyhetsbrev