I forrige nyhetsbrev var fokuset på hvordan Bitcoin toppet ut på $40.000 og var klar for en korreksjon. Den fikk vi, men vi fikk noe enda bedre, vi fikk en tydelig trading kanal. Bitcoin har nå sving 6 ganger mellom lave $30k’s og $38.000.

Dette er bullish på mange ulike måter. For det første viser denne aktiviteten at prisen konsoliderer på høyere nivå. Husk at den har steget fra $10.000 til $40.000 på under seks måneder. At Bitcoin konsoliderer tett opp til all-time high er imponerende, og får meg til å tro at neste brudd blir opp.

Dernest byr slike trading kanaler opp til ja; trading. Nå ble det plutselig god risk/reward å kjøpe lave $30k’s og selge når prisen nærmer seg motstandsnivået. Mange vil kanskje spille det slik at de har en long posisjon i bunn, men bruker disse svingningene til å akkumulere flere Bitcoin. 

Pass opp for falske brudd. Det er godt mulig prisen dropper til $28.000 og mange ønsker å kaste kortene fordi de tror at prisen bryter ned, før prisen raskt henter seg opp i trading kanalen igjen. Ta dere derfor god tid ved mulige brudd. Det samme gjelder på oppsiden. Ett brudd opp av $40.000, bør verifiseres med en back-test av $40.000 igjen, før neste legg opp

Nå skal du høre…

Kryptografen Podcast #75 – Richard snakker med Torkel om Teslacoil, et helt nytt betalingssystem som er utviklet av et stort team hos Arcane Crypto. Denne nye betalingssløsningen skal gå rett i strupen på de største og konkurrere om bedriftsbetalinger til utlandet.

Fikk du med deg dette?

Legger du sammen avkastningen til gull og Dow Jones i 2020, så er det 10 ganger mindre enn hva bitcoin ga til sitt marked. Som følge av dette, mener Bank of Singapore nå at Bitcoin, sammen med andre kryptovalutaer, kan erstatte tradisjonelle safe-haven assets som gull.

Musk-effekten: Verdens rikeste mann satt #bitcoin i Twitter bioen sin. Effekten kom øyeblikkelig etterpå.

På torsdag inviteres du til å delta på et trading webinar i regi av IG Markets. Richard Paulsen vil ha et innslag som heter “top-down analyse”. 

Nå kan du kjøpe de mest populære kryptovalutaene og betale med norske kroner. Plattformen til Kaupang Krypto tilbyr desidert flest kryptovalutakryss i Norge. I tillegg har de laget et nyttig skatteverktøy, som selvfølgelig er frivillig å bruke, men gir deg korrekte skattetall til selvangivelsen. (Partnerinnhold)

Kryptografen nyhetsbrev