I de to foregående nyhetsbrevene var fokuset på trading-intervallet mellom $30.000 og $40.000. Nå kan vi trygt si at Bitcoin har brutt intervallet på oppsiden.

Plutselig annonserte Tesla at de hadde kjøpt Bitcoin for $1.5 milliarder, og kursen steg til $48.000 mandag morgen. Vi har ikke back-testet enda, som nevnt i forrige nyhetsbrev, men konsolidert på høyere nivå. Å handle sidelengs etter en kraftig opptur er veldig bullish. Det betyr at kjøperne ikke venter på at kursen skal falle tilbake, men fortsetter å akkumulere på et høyt nivå. 

Akkurat nå er det vanskelig å si noe om kursen på Bitcoin, fordi det ikke finnes noe motstandsnivå, og vi har nettopp brutt opp av en sidelengs kileformasjon. 

Spørsmålet er snarere om flere selskaper enn Tesla nå kommer til å annonsere Bitcoinkjøp. Michael Saylor og Microstrategy hadde et seminar for 1400 CEO’s og CFO’s forrige uke, der tema var hvordan og hvorfor børsnoterte selskaper burde kjøpe Bitcoin med overskuddskapitalen sin. 

Hvis det blir en trend hos ulike finansavdelinger i store selskaper, skal Bitcoin mye høyere.

Nå skal du høre…

Kryptografen Podcast #76 – Richard snakker med Torbjørn om dagens børsnotering. Arcane Crypto fullførte fredag listing på NASDAQ First North og handles nå under tickeren ARCANE. 

Har du fått med deg dette?

Arcane Crypto på 1-2-3. Selskapet bak Kryptografen og 8 andre betydelige kryptoinitiativ, handles nå under tickeren ARCANE på NASDAQ First North i Stockholm. Her kan du lese mer om hvorfor Arcane listet seg og hva som er planen for fremtiden.

CME lanserer Ethereum-futures. Chicago Mercantile Exchange (CME) annonserte tidligere i desember at de skulle starte å tilby en future for Ether. Det er nå en realitet.

Nå kan du kjøpe de mest populære kryptovalutaene og betale med norske kroner. Plattformen til Kaupang Krypto tilbyr desidert flest kryptovalutakryss i Norge. I tillegg har de laget et nyttig skatteverktøy, som selvfølgelig er frivillig å bruke, men gir deg korrekte skattetall til selvangivelsen. (Partnerinnhold)

Kryptografen nyhetsbrev