I forrige nyhetsbrev var fokuset på brudd opp til $48.000 og potensiell konsolidering på høyere nivå. En uke senere trader Bitcoin på $47.000 og har åpenbart lyst til å prøve seg på $50.000, men har ikke helt fått det til. Stigningstakten avtar noe, og store alt-coins har korrigert søndag natt. Ethereum er også ned -10% fra toppen. Står vi ovenfor en korreksjon?

Vi er udiskutabelt i en veldig bullish syklus etter kraftig stimulipakker fra samtlige toneangivende sentralbanker og regjeringer. Dette gir seg utslag i at investorene beveger seg lengre ut på risiko-kurven. Beviset ser vi på Gamestop aksjen, og rallyet i Alt-coins. Tar du for deg topp 100 listen på coinmarketcap, har det mest steget 500% eller mer de siste månedene. Det er ingenting galt med dét, men bruk det som et bevis på hvor vi er i syklusen. At vi nå har kommet til tidspunktet for vanvittige short squeeser og månelandinger, betyr at vi er i siste del av en økonomisk syklus. På et tidspunkt vil det komme en kraftig korreksjon, da mye av “exuberance” i markedet skal skrelles bort, men det er ikke gitt at det tidspunktet er nå. 

Et godt tegn er hvor raskt aktørene kjøper dipper. Blir de dypere og dypere, samtidig som kursen setter lavere topper, så kan momentumet på vei til å visne hen. 

Ingen av disse signalene har vist seg i Bitcoin enda, men de kan være synlige når uken er over. 

Nå skal du høre…

Kryptografen Podcast #77 – Richard snakker med Aleksander fra Axie om den eksplosive utviklingen i NFT markedet. Axie har nettopp solgt 9 digitale land for $1.5 mill. og Mark Cuban skal tokenisere alt han kan av Dallas Mavericks sin fan-opplevelse. Hørt om Hashmasks?

Fikk du med deg dette?

Ordføreren i Miami er Bitcoinfrelst. Francis Suarez, ordføreren, vil tilby kommunearbeidere å få betalt i bitcoin, samtidig som innbyggere skal kunne betale skatt i kryptovaluta. Hvem blir første Norske politiker som uttaler seg positivt om kryptovaluta?

Mastercard skal tilby krypto-oppgjør i 2021. Betalingsbautaen Mastercard planlegger å gi selgere muligheten til å få oppgjøret fra handelen i kryptovaluta. Mastercard har tidligere støttet transaksjoner med kryptovaluta, men de har ikke støttet oppgjør.

Nå kan du kjøpe de mest populære kryptovalutaene og betale med norske kroner. Plattformen til Kaupang Krypto tilbyr desidert flest kryptovalutakryss i Norge. I tillegg har de laget et nyttig skatteverktøy, som selvfølgelig er frivillig å bruke, men gir deg korrekte skattetall til selvangivelsen. (Partnerinnhold)

Kryptografen nyhetsbrev