www.pexels.com

Adopsjon

Det kommer ofte spørsmål via vår inbox. De aller fleste dreier seg om ulike token prosjekter eller hvorvidt coin XYZ vil stige den nærmeste tiden. Pris, teknologi og spekulasjon er en morsom del av kryptobransjen, men for oss som jobber med kryptovaluta og blokkjeder er adopsjon det aller viktigste. Det at nye grupper involverer seg i denne finansielle revolusjonen som allerede er i gang, er sikreste tegnet på at vi har satset rett.

I dag kom det et spørsmål fra en aksjetrader, som lever av å investere pengene sine på børsen. Han fortalte at han nå skulle sette 2% av formuen sin i Bitcoin, og lurte på hva som var den sikreste veien å kjøpe og oppbevare disse. Det er selvfølgelig interessant å vite hva som er den beste måten å kjøpe Bitcoin, men for undertegnede var det første del av meldingen som vekket min interesse.

Aksjeinvestorer

En av verdens mest berømte investorer, Paul Tudor Jones, har tidligere i år gått ut offentlig og sagt at alle bør investere 2% av formuen sin i Bitcoin, noe han selv har gjort. Seneste i går var han på CNBC og mente Bitcoin i dag er som å investere tidlig i Google og Apple.

“Bitcoin has this enormous contingence of really, really smart and sophisticated people who believe in it,” Jones added. “It’s like investing with Steve Jobs and Apple or investing in Google early.”

Så tilbake til adopsjon og spørsmålet fra aksjetraderen. Jeg likte meldingen, fordi det er et tegn på at aksjeinvestorer nå har åpnet øynene for å diversifisere over til Bitcoin. De første brukere av Bitcoin, var gjerne teknologer og utviklere. De har hatt 11 år på seg til å “stacke sats”, og nå kommer forhåpentligvis den brede investormassen fra børsen også.

Relatert innhold

Knapphet bestemmer verdien på bitcoin

I denne artikkelen identifiseres det hvordan knapphet, målt som Stock-to-Flow, bestemmer den langsiktige verdien på bitcoin. Modellen anslår en bitcoinpris på 55.000 dollar etter halvering i mai 2020.

Desentralisert finans og regnbuer

I et nytt paper beskriver Dan Robinson, forsker i krypto-investeringsselskapet Paradigm, en mulig måte å gjøre desentralisert trading med støtte for giring og derivater.