Ontology kom til Europa sammen med etableringen av kryptobørsen BiBox. Da snakker vi om etableringen i Zurich, ettersom børsen har eksistert i fire år og er blant Asias største markedsplasser for kryptovaluta.

Hva er Bibox Europe?

BiBox lar deg handle over 60 valutaer gjennom plattformen. Deres konkurransefortrinn er 0.1% handelsavgift. Plattformen bruker AI-algoritmer for å utføre best mulige handler for å maksimere avkastningen. De har også et eget produkt som heter CunBi Bao. Dette er et finansielt produkt som lar kunder låse utvalgte kryptovalutaer i en bestemt periode for å tjene renter. 

BiboxEurope har alle de nødvendige europeiske lisensene slik at de er fullstendig regulert Blockchain Financial Service Institution. 

Hva er ONT?

Ontology er en av flere tokens som tilhører Ontology Network. Den har en dobbel token-modell. ONT lar brukerne ta del i bestemmelser og delta i nettverkets styringsfunksjoner. ONG, som er en søstertoken, fungerer som en verktøystoken og kan brukes for å benytte seg av tjenester på kjeden og nettverket.

Nettverket i seg selv er en distribuert offentlig blokkjede med høy ytelse som støtter flere kjeder og multi-system integrering. Ontology-plattformen sies å støtte flerlags-, sharding- og multi-VM tjenester for blokkjeder som enkelt kan tilpasses ved bruk av komponentteknologi.

ONT møter Bibox

Når BiboxEuropa annonserte deres fiat onboarding for krypto den 17. oktober, var Ontology en av flere tjenester som tok kontakt med dem. Etter en grundig gjennomgang kom Ontology ut som den foretrukne tjenesten og har nå blitt den første prosjekt-token til å bli oppført på plattformen.

Det som skilte seg ut for BiboxEurope, var at ONT har en egen desentralisert identitetsramme, ONT ID. Plattformen har også sin egen Sharding, TestNet og TestNet på tvers av kjeder for interaksjon mellom BTC- og ETH-kjeder.

Bibox i Estland vil også spille en viktig rolle i dette partnerskapet. De planlegger å lansere et debetkort som vil fungere på Visa/MasterCard- og UnionPay-nettverk over hele verden. Dette vil være det første kortet som lanseres i blokkjedeindustrien som fungerer på UnionPay-nettverket.

Relatert innhold

Knapphet bestemmer verdien på bitcoin

I denne artikkelen identifiseres det hvordan knapphet, målt som Stock-to-Flow, bestemmer den langsiktige verdien på bitcoin. Modellen anslår en bitcoinpris på 55.000 dollar etter halvering i mai 2020.

Desentralisert finans og regnbuer

I et nytt paper beskriver Dan Robinson, forsker i krypto-investeringsselskapet Paradigm, en mulig måte å gjøre desentralisert trading med støtte for giring og derivater.