Forrige uke (uke 28) åpnet prisen like under 11,500 dollar. Bitcoin steg så hele veien opp til 13,200 dollar. Kjøperne presset opp prisen i økende grad for å teste motstanden, men da tok bjørnene tilbake kontrollen og kryptomarkedet falt som en konsekvens. I min siste artikkel skrev jeg at vi trolig kom til å bryte høyere før vi så en større korreksjon. Vi brøt høyere og nå kan en korrigering innledes. I dagens analyse vil jeg ta for meg hva vi kan forvente framover.

Diagram for bitcoin/usd innstilt på fire timer. Bildekilde: Tradingview.com

Det første jeg vil nevne er at den absolutt tryggeste måten å komme seg inn i kryptomarkedet når man er helt ny, og det er å investere veldig lite i begynnelsen.  I stedet for å investere alt på en gang, så kan det være lurt å sette inn en mindre sum hver måned for å få en gjennomsnittspris.

Bitcoin brøt høyere og gikk til noen av nivåene jeg pekte ut i forrige uke. Nå kom selgerne tilbake og har drevet prisen ned til 9,800 dollar, men jeg tror vi kommer til å besøke de lavere nivåene rundt 9,600 dollar, før vi går høyere igjen.

Diagram for bitcoin/usd innstilt på fire timer. Bildekilde: Tradingview.com

Jeg venter allikevel på et større fall ned til 8,200 dollar, slik at vi får en korreksjon på 40 prosent. Det er lurt å ha en strategi på plass slik at du er forberedt på hva bitcoin bestemmer seg for å gjøre. Kjøp når det faller og selg når det går opp. Jeg tror at vi kommer til å bevege oss horisontalt en stund, for at vi så får se et større fall. Selvfølgelig vil jeg gjøre dere oppmerksomheten på at dette bare er mine egne tanker og meninger, som ikke bør oppfattes som noen form for rådgivning.

Diagram for bitcoin/usd innstilt på dager. Bildekilde: Tradingview.com
Dennis Sahlström har handlet med verdipapir siden 2012 og med kryptovaluta siden 2017.Nå driver han en læringsplattform med investeringsstrategier for kryptovalutaer. For deg som vil lære deg mer holder Dennis et webinar den 25. juli klokken 20.00.

Opprinnelig publisert på Trijo News

Relatert innhold

Analyse: ICO-døden er et faktum – her er den nye løsningen som vokser raskest

Initial coin offerings (ICO’er) eksploderte i 2017 og 2018, men har interessen sunket? Investorer vender nå blikket mot security token offerings (STO’er), initial exchange offerings (IEO’er) samt “Reverse ICO’er”, skriver Dennis Sahlström, teknisk analytiker.

Analyse: Forvent en nedgang før bitcoinprisen stiger opp igjen

Det er ikke umulig at bitcoin prisen faller ned og snur ved 4,200 dollar før vi ser en videre oppgang, skriver Dennis Sahlström, teknisk analytiker.