Bitcoinprisen har knapt gått opp i det siste. Den siste store oppgangen skjedde i slutten av oktober, og nå ser verdens største kryptovaluta ut til å ha parkert på en pris mellom 7,000 og 8,000 dollar.

Det er imidlertid ingen mangel på spådommer om hvor prisen vil gå videre. Kryptobørsen Binance gikk for eksempel nylig ut og sa at bitcoin snart kommer til å nå en pris på 16,000 dollar.

Folk kjøper mer når prisen er lav

En annen som tror at bitcoin snart vil nå et høyt prisnivå er Twitter-brukeren Cryptobirb. Han bruker en kurve for å forklare at kryptovalutaen nå befinner seg i en akkumuleringsfase (eller et “gullkors” som det heter på det heter på kryptolingo).

Kort fortalt tror Cryptobirb at folk vil kjøpe mer bitcoin nå som prisene er lave og at dette vil føre til høyere priser på lang sikt.

Betyr ingenting

En som ikke er enig med Cryptobirb er Twitter-brukeren Cantering Clark som mener at de små prisbevegelsene i bitcoin de siste ukene ikke har noen betydning.

“Ingen brudd, ingenting har endret seg. Dette er ingen akkumulering, det er et dårlig forsøk på å komme tilbake til et visst nivå. Nå fortsetter vi nedover”, skriver han.

Spørsmålet er nå om det er Cryptobirb eller Cantering Clark som har rett. Det er i alle fall sikkert at bitcoin har vist seg å være en god investering i løpet av største delen av dens eksistens.

Opprinnelig publisert på Trijo News

Relatert innhold

Analyse: ICO-døden er et faktum – her er den nye løsningen som vokser raskest

Initial coin offerings (ICO’er) eksploderte i 2017 og 2018, men har interessen sunket? Investorer vender nå blikket mot security token offerings (STO’er), initial exchange offerings (IEO’er) samt “Reverse ICO’er”, skriver Dennis Sahlström, teknisk analytiker.

Analyse: Forvent en nedgang før bitcoinprisen stiger opp igjen

Det er ikke umulig at bitcoin prisen faller ned og snur ved 4,200 dollar før vi ser en videre oppgang, skriver Dennis Sahlström, teknisk analytiker.