Bitcoin fortsetter å ha en tøff uke. Støtten på 8,000 dollar holdt ikke og i løpet av fredag ble verdens største kryptovaluta omsatt til så lavt som 7,811 dollar, ifølge tall fra Bitstamp.

Bitcoins totale markedsverdi ligger for øyeblikket rundt 143 milliarder dollar og kryptovalutaen utgjør akkurat nå 66,2 prosent av den totale markedsverdien for samtlige kryptovaluta, ifølge Coinmarketcap.

Usikker på bitcoins styrke

Analytikere har vært usikker på styrken til bitcoinprisen den siste tiden.

“Vel, den viser ikke styrke etter en liten bearish test. Det ligner på en kopi av begynnelsen på oktober, og den er fremdeles i de grønne sonene for “støtte”, skriver kryptanalytiker Michaël van der Poppe på Twitter.

Disse sonene representerer langsiktige trender, og den siste støtten i den laveste sonen er rundt 7,400 dollar, skriver CoinTelegraph.

Hvis bitcoinprisen fortsetter å falle, er det dette nivået vi har i vente.

“Hvis du er usikker -> følg med på 7,500 dollar,” skriver van der Poppe på Twitter.

Opprinnelig publisert på Trijo News

Relatert innhold

Analyse: ICO-døden er et faktum – her er den nye løsningen som vokser raskest

Initial coin offerings (ICO’er) eksploderte i 2017 og 2018, men har interessen sunket? Investorer vender nå blikket mot security token offerings (STO’er), initial exchange offerings (IEO’er) samt “Reverse ICO’er”, skriver Dennis Sahlström, teknisk analytiker.

Analyse: Forvent en nedgang før bitcoinprisen stiger opp igjen

Det er ikke umulig at bitcoin prisen faller ned og snur ved 4,200 dollar før vi ser en videre oppgang, skriver Dennis Sahlström, teknisk analytiker.