I forrige nyhetsbrev ble det forklart hvordan Bitcoin satte høyere bunner og skapt et sunt intervall for konsolidering på et høyere nivå.

Forklart på en annen måte: Bitcoin har nå godt slingringsmonn til å konsolidere på hele $50.000 tallet, uten å bryte den lange oppgangstrenden. 

En ny rekordnotering vil være positivt, sidelengs bevegelse vil også være positivt, mens det vil fortsatt være negativt om vi bryter ned, spesielt under forrige bunn på $46.000. Men 2 av 3 mulige utfall teller i den positive rekken. Det gir god risk/reward.

Husk også at flere og flere store investorer blir tvunget til å se på Bitcoin som et investeringsalternativ. Ikke bare fordi teknologien er så attraktiv, men fordi konkurrenter og forretningspartnere gjør det. Aksjonærbrevet til Kjell Inge Røkke kommer til å ha enormt å si for adopsjonen her i Norge. Coinbase sin listing i USA, kommer til å tvinge investeringsbanker og store fond inn på en skarp læringskurve om kryptovaluta.

Nå skal du høre…

Kryptografen Podcast #82 – Joachim Høyland har analysert aksjonærbrevet til Kjell Inge Røkke. Episoden inneholder også en diskusjon om Bitcoin, kritikerne og effektene av at en norsk industribygger kjøper kryptovaluta.

Fikk du med deg dette?

300.000 Nordmenn eier kryptovaluta. 7% av Norges befolkning eier kryptovaluta, ifølge en ny undersøkelse gjennomført av Arcane Research i samarbeid med EY.

I en fersk rapport publisert av Deutsche Bank, konkluderes det med at #Bitcoin med sin markedsverdi på over $1 billiard ikke lenger kan ignoreres av noen, men fortsatt har noe å bevise

Relatert innhold

Analyse: ICO-døden er et faktum – her er den nye løsningen som vokser raskest

Initial coin offerings (ICO’er) eksploderte i 2017 og 2018, men har interessen sunket? Investorer vender nå blikket mot security token offerings (STO’er), initial exchange offerings (IEO’er) samt “Reverse ICO’er”, skriver Dennis Sahlström, teknisk analytiker.

Analyse: Forvent en nedgang før bitcoinprisen stiger opp igjen

Det er ikke umulig at bitcoin prisen faller ned og snur ved 4,200 dollar før vi ser en videre oppgang, skriver Dennis Sahlström, teknisk analytiker.