Bitcoin beveger seg høyere samtidig som den institusjonellen støtten fortsetter.

BTC/USD 1-timers diagram (Bitstamp) Kilde: cryptowat.ch

Tesla avslørte forige mandag at selskapet har kjøpt en betydelig andel av kryptovalutaen, for å sikre sin kontantposisjon og for å gi likviditet grunnet sin plan om å ta imot betalinger i bitcoin.

Institusjonell støtte fortsetter å drive ytterligere bitcoin-etterspørsel

Raoul Pal, administrerende direktør i Real Vision og tidligere Goldman Sachs leder for hedgefondssalg i Europa, uttalte at introduksjonen av selskaper som Tesla vil skape en rekursiv tilbakemeldingssløyfe som vil drive etterspørselen for bitcoin:

For eksempel har nyheten om at Tesla kjøpte Bitcoin for å diversifisere kontantporteføljen, utløst snakk om kryptovalutaen for andre selskaper over hele USA. For eksempel uttalte Twitters økonomisjef at de ser på bitcoin og til og med betaler lønn i kryptovalutaen i et nylig CNBC-intervju.

Bitcoins tekniske data kan også indikere at det er rom for å bevege seg høyere.

“PlanB”, en BTC-fokusert analytiker, bemerket at bitcoins relative styrkeindeks er på vei til et lignende nivå som i forrige syklus. Skulle historien gjenta seg, har Bitcoin fortsatt rom for en enda større oppside før den vil gjennomgå en korreksjon.

Opprinnelig publisert på Newsbtc.

Relatert innhold

Analyse: ICO-døden er et faktum – her er den nye løsningen som vokser raskest

Initial coin offerings (ICO’er) eksploderte i 2017 og 2018, men har interessen sunket? Investorer vender nå blikket mot security token offerings (STO’er), initial exchange offerings (IEO’er) samt “Reverse ICO’er”, skriver Dennis Sahlström, teknisk analytiker.

Analyse: Forvent en nedgang før bitcoinprisen stiger opp igjen

Det er ikke umulig at bitcoin prisen faller ned og snur ved 4,200 dollar før vi ser en videre oppgang, skriver Dennis Sahlström, teknisk analytiker.