Bitcoin har hatt en god uke så langt. Og etter å ha vært veldig nært tallet tirsdag, så gikk verdens største kryptovaluta i morges over 13,000 dollar.

Bitcoinprisen økte med nesten 1,000 dollar fra gårsdagen til 13,000 ble nådd. Etter morgenens topp har kryptovalutaen korrigert seg litt nedover til rundt 12,800 dollar, viser tall fra Coinmarketcap.

Vanskelig å fornekte bullmarkedet

Spørsmålet er om økningen kommer til å fortsette, det tror Analytiker Josh Rager.

“Vi har fortsatt et par uker igjen til slutten av måneden, men om bitcoin klarer å ta seg over forrige måneds toppnivå på 13,863 dollar, så er det vanskelig å fornekte at bitcoin er på vei inn i et bullmarked”,  skriver han på Twitter.

For bitcoins konkurrenter har det ikke gått like bra. Nesten alle store altcoins viser røde tall onsdags morgen, rapporterer Cointelegraph.

Opprinnelig publisert på Trijo News

Relatert innhold

Analyse: ICO-døden er et faktum – her er den nye løsningen som vokser raskest

Initial coin offerings (ICO’er) eksploderte i 2017 og 2018, men har interessen sunket? Investorer vender nå blikket mot security token offerings (STO’er), initial exchange offerings (IEO’er) samt “Reverse ICO’er”, skriver Dennis Sahlström, teknisk analytiker.

Analyse: Forvent en nedgang før bitcoinprisen stiger opp igjen

Det er ikke umulig at bitcoin prisen faller ned og snur ved 4,200 dollar før vi ser en videre oppgang, skriver Dennis Sahlström, teknisk analytiker.