Hjem  »  Marked  »  Bitcoin under $30,000

Bitcoin under $30,000

Nicolai Qvale Fredriksen
calendar 20,juli 2021

Første gang på fire uker

Bitcoin fortsetter sin synkende trend, og er etter fire uker med handling i $30,000-spekteret nede på $29,691 i skrivende stund. Det betyr en ukentlig depresiering på ca 5%.

BTC/USD siste uken

Bearish sentiment

Siden midten av mai har verdens største kryptovaluta blitt handlet for mellom $30,000 og $40,000, med en lokal bunn under $30,000 den 22. juni. Denne bunnen kom som konsekvens av at People’s Bank of China beordret landets store finansinstitusjoner å slutte å legge til rette for kryptotransaksjoner. Nå spekuleres det i om bitcoin kommer til å se enda lavere nivåer i tiden som kommer.

Tradingsjef hos Crypto Finance AG, Patrick Heusser, sier på Telegram at “I am expecting a strong dip towards $22K”, og senioranalytiker hos Oanda, Edward Moya mener Wall Street ser for mye “froth” som igjen trigger en sell-off i de mest populære digitale assetsene. “Froth” refererer til typiske markedsforhold før en omfattende markedskorreksjon, der aktivaprisene blir løsrevet fra deres underliggende egenverdier ettersom etterspørselen etter disse eiendelene driver prisene til for høye nivåer.

Dette påvirker også Ethereum, som i en lang periode har blitt handlet til lave nivåer sammelignet med toppen for noen måneder siden på oppimot $4,400. I skrivende stund handles ETH til $1,738 hos Coinbase

ETHUSD siste måneden

Moya sier videre at bitcoin kan bli utsatt for et flashcrash ned mot $20,000-nivået som “Skal kunne tiltrekke seg mange institusjonelle kjøpere som har ventet tålmodig på sidelinjen,”

“If the stock market selloff intensifies, bitcoin and Ethereum will easily extend their declines,”

Edward Moya
Back