Bitcoin skjøt gjennom motstanden på rundt 5,350 dollar og handles for øyeblikket til rundt 5,570 dollar. Spørsmålet mange nå selvfølgelig stiller seg, er, hva betyr dette?

Jeg tror at prisen kommer til å stige til rundt 6,000 dollar hvor det venter en sterk motstand, og at vi kommer til å få se et fall fra dette området.

Selgerne kom tilbake

Et annet alternativ er at vi ser et fall fra toppen av “tilgang/etterspørsel”-området (det grønne området i bildet nedenfor), og det ser ut som at selgerne faktisk kom tilbake nøyaktig på toppen av sonen.

Diagram for bitcoin/usd innstilt på dager. Bildekilde: Tradingview.com

I framtidige oppdateringer kommer jeg til å gå gjennom analyser med et lengre tidsperspektiv.

Dennis Sahlström har handlet med verdipapir siden 2012 og med kryptovaluta siden 2017.Nå driver han en læringsplattform med investeringsstrategier for kryptovalutaer. For deg som vil lære deg mer holder Dennis et webinar den 25 april klokken 20.00.

Opprinnelig publisert på Trijo News

Relatert innhold

Analyse: ICO-døden er et faktum – her er den nye løsningen som vokser raskest

Initial coin offerings (ICO’er) eksploderte i 2017 og 2018, men har interessen sunket? Investorer vender nå blikket mot security token offerings (STO’er), initial exchange offerings (IEO’er) samt “Reverse ICO’er”, skriver Dennis Sahlström, teknisk analytiker.

Analyse: Forvent en nedgang før bitcoinprisen stiger opp igjen

Det er ikke umulig at bitcoin prisen faller ned og snur ved 4,200 dollar før vi ser en videre oppgang, skriver Dennis Sahlström, teknisk analytiker.