Siden 25. september har bitcoinkursen bevet seg sidelengs. Prisen har beveget seg mellom toppen på 8,800 dollar og bunnen på 7,714 dollar.

Hvis vi ser på bevegelsene det siste døgnet, har bitcoinprisen beveget seg mellom 8,300 dollar og 7,986 dollar, ifølge tall fra Bitstamp.

Det er et fall på 314 dollar – eller 3,7 prosent.

Bekymring blant tradere

Sammenligner man med forrige uke, og det store fallet på 16 prosent som skjedde tirsdag, har bitcoinprisen vært noe mer stabil denne uken. Spørsmålet nå er om kurset vil fortsette nedover eller om vi har nådd en slags bunn og støtte rundt 8,000 dollar.

Mange tradere frykter at bitcoinprisen kan være på vei til å synke ned til 6,000 dollar, eller til og med 3,000 dollar, en uro som fortsatt er til stede.

Prisen ser imidlertid ut til å ha stabilisert seg rundt 8,000 dollar, og mange håper nå på en sterk økning til 8,500 dollar de kommende dagene, skriver Cointelegraph.

Markedsverdien synker

I løpet av det siste døgnet har bitcoins totale markedsverdi gått ned fra 149 milliarder dollar til 147 milliarder dollar.

Bitcoin representerer for øyeblikket 67,5 prosent av den totale markedsverdien på alle kryptovalutaer, ifølge Coinmarketcap.

Opprinnelig publisert på Trijo News

Relatert innhold

Analyse: ICO-døden er et faktum – her er den nye løsningen som vokser raskest

Initial coin offerings (ICO’er) eksploderte i 2017 og 2018, men har interessen sunket? Investorer vender nå blikket mot security token offerings (STO’er), initial exchange offerings (IEO’er) samt “Reverse ICO’er”, skriver Dennis Sahlström, teknisk analytiker.

Analyse: Forvent en nedgang før bitcoinprisen stiger opp igjen

Det er ikke umulig at bitcoin prisen faller ned og snur ved 4,200 dollar før vi ser en videre oppgang, skriver Dennis Sahlström, teknisk analytiker.