Bitcoin har hatt en svak uke. Mandag var prisen 11,500 dollar, og i dag søndag var den nede i litt over 10,100 dollar, ifølge tall fra Coinmarketcap.

Dette er en nedgang på rundt tolv prosent.

Bitcoinprisen uke 33. Bildekilde: Coinmarketcap

Men i løpet av søndagen har prisen hentet seg litt inn igjen, og handles i skrivende stund for 10,400 dollar, ifølge tall fra Bitstamp.

Spørsmålet er nå om bitcoinprisen kan holde seg over 10,000 dollar eller om verdens største kryptovaluta kommer til å synke ned til fire siffer igjen.

Bitcoin utgjør nå 68,6 prosent av den totale markedsverdien for samtlige kryptovalutaer.

Altcoins stiger i pris

Ethereum holder fortsatt sin posisjon som verdens andre største kryptovaluta med en total markedsverdi på over 20 milliarder dollar.

Prisen på ethereum har også falt i løpet av uken, men det siste døgnet har den hentet seg inn igjen og økt med over fire prosent. En ethereum koster i skrivende stund 194 dollar.

Det har gått enda bedre med xrp det siste døgnet. Verdens tredje største kryptovaluta, med en total markedsverdi på over tolv milliarder dollar har gått opp over fem prosent de siste 24 timene. En xrp koster i skrivende stund 0,281447 dollar, ifølge tall fra Coinmarketcap.

Opprinnelig publisert på Trijo News

Relatert innhold

Analyse: ICO-døden er et faktum – her er den nye løsningen som vokser raskest

Initial coin offerings (ICO’er) eksploderte i 2017 og 2018, men har interessen sunket? Investorer vender nå blikket mot security token offerings (STO’er), initial exchange offerings (IEO’er) samt “Reverse ICO’er”, skriver Dennis Sahlström, teknisk analytiker.

Analyse: Forvent en nedgang før bitcoinprisen stiger opp igjen

Det er ikke umulig at bitcoin prisen faller ned og snur ved 4,200 dollar før vi ser en videre oppgang, skriver Dennis Sahlström, teknisk analytiker.