Shutterstock

Bitcoin-prisen så torsdag så ut til å bevege seg mot nye rekordnivåer. Etter at uken startet med en korreksjon, kom prisen tilbake til $40.000 på ettermiddagen. Den høyeste prisen torsdag var $40.112.

Etter dette, var det imidlertid slutt på festen for alle som håpet på nye rekordpriser. På fredag ​​falt bitcoinprisen kraftig, og nådde et bunnpunkt nivå på $ 34.308.

Opp, ned og opp igjen

Lørdag brakte med seg en liten innhenting for bitcoin-prisen; på det meste var prisen $37.944. Den positive utviklingen varte imidlertid ikke veldig lenge.

På søndag falt BTC-prisen igjen. Bunn-nivået kom klokken 11.00, da én bitcoin ble handlet for $33.833. Siden toppen torsdag, hadde prisen falt med drøye 15,6 prosent.

Etter det, hentet kursen seg noe igjen, og i skrivende stund handles kryptovalutaen til $36.566. Dette tilsvarer en økning på om lag 6,2 prosent sammenlignet med hvordan situasjonen så ut for en dag siden, ifølge tall fra Bitstamp.

Polkadot sementerer sin posisjon

De største altcoinsene viser også grønne tall på mandag. Ethereum, verdens nest største kryptovaluta, handles i skrivende stund til $1.224. Dette tilsvarer en økning på i underkant av tre prosent sammenlignet med hvordan situasjonen så ut for én dag siden.

Verdens tredje største ikke-stabile kryptovaluta, polkadot, (som i løpet av helgen passerte xrp i markedsverdi også på Coinmarketcap) handles til litt over $17,3 i skrivende stund. Dette tilsvarer en økning på 2,75 prosent sammenlignet med søndag.

Kriserammede XRP, som dermed har mistet sin plass som verdens tredje største ikke-stabile kryptovaluta, handles for tiden til drøyt $0,28. Dette tilsvarer en økning på drøye fem prosent det siste døgnet.

Bitcoins market cap er for tiden litt over $678 milliarder. Dette betyr at verdens største kryptovaluta har en markedsdominans på litt over 66,2 prosent, ifølge tall fra Coinmarketcap.

Les også saken hos Trijo News

Relatert innhold

Analyse: ICO-døden er et faktum – her er den nye løsningen som vokser raskest

Initial coin offerings (ICO’er) eksploderte i 2017 og 2018, men har interessen sunket? Investorer vender nå blikket mot security token offerings (STO’er), initial exchange offerings (IEO’er) samt “Reverse ICO’er”, skriver Dennis Sahlström, teknisk analytiker.

Analyse: Forvent en nedgang før bitcoinprisen stiger opp igjen

Det er ikke umulig at bitcoin prisen faller ned og snur ved 4,200 dollar før vi ser en videre oppgang, skriver Dennis Sahlström, teknisk analytiker.