Alle større kryptokurser, utenom bitcoin, viser grønne tall det siste døgnet.

Mest har stellar (+15,90%), xrp (+15,76%) og ethereum (+7,83%) gått opp i pris, men også binance coin (+6,85%), bitcoin cash (+5,29%) og bitcoin SV (+5,05%) har økt i pris i løpet av det siste døgnet, ifølge tall fra Coinmarketcap.

Bred oppgang blant verdens største altcoins. Bildekilde: Coinmarketcap

Ifølge kryptoeksperten Totte Löfström er det imidlertid for tidlig å trekke noen konklusjoner ut ifra den siste oppgangen.

– At mange såkalte altcoins har gått kraftig opp de siste to dagene er det ingen til om, men jeg tror at man bør være forsiktig med å spekulere om vi er på vei inn i en ny alt season, sier han og fortsetter:

– Sist altcoins gikk opp i veldig stor grad var under oppgangen i 2017, og da var det ICOene som presset opp prisen. Dette ser vi ikke nå og jeg ville ikke blitt overrasket om vi ser en stor tilbakegang for altcoins innen kort tid, sier Totte Löfström.

Bitcoinprisen ligger i ro

Samtidig ligger bitcoinprisen i ro rundt 10,000 dollar, ifølge tall far Bitstamp.

Verdens største kryptovaluta har også mistet dominans på kryptomarkedet og utgjør akkurat nå bare 67,7 prosent av den totale markedsverdien for samtlige kryptovalutaer.

Dette kan sammenlignes med da bitcoins markedsdominans var over 70 prosent i begynnelsen av måneden.

Opprinnelig publisert på Trijo News

Relatert innhold

Analyse: ICO-døden er et faktum – her er den nye løsningen som vokser raskest

Initial coin offerings (ICO’er) eksploderte i 2017 og 2018, men har interessen sunket? Investorer vender nå blikket mot security token offerings (STO’er), initial exchange offerings (IEO’er) samt “Reverse ICO’er”, skriver Dennis Sahlström, teknisk analytiker.

Analyse: Forvent en nedgang før bitcoinprisen stiger opp igjen

Det er ikke umulig at bitcoin prisen faller ned og snur ved 4,200 dollar før vi ser en videre oppgang, skriver Dennis Sahlström, teknisk analytiker.