Hjem  »  Marked  »  BTC finner støtte i $45.000 og altcoins møter motstand

BTC finner støtte i $45.000 og altcoins møter motstand

Håvard Sæther
calendar 20,september 2021

Til tross for at bitcoin går inn i den nye uken med bearish tendenser har ikke investorene mistet motet på kryptovalutaens retning. Over helgen jobbet BTC seg over $48,000, men momentumet var ikke tilstrekkelig og valutaen finner støtte rundt $45.000.

Eksperter fra nettstedet Coindesk påstår at fallet kan være forårsaket av bekymringer rettet mot Kina og denne ukens Federal Reserve møte. Frykten har rot i påstanden om at amerikanske myndigheter vil erklære stablecoins som en risiko mot finansmarkedet. Dette er ikke første gang stablecoins er i søkelyset hos regulerende myndigheter, men medias tydelige dekning taler for et kommende standpunkt. En kraftig handling mot stablecoins kan gi en kortvarig smell i kryptomarkedet. I tillegg til alt dette vil flere bitcoin opsjoner utgå førstkommende fredag, noe som kan føre til økt volatilitet i uken som kommer.

BTC / USD

El Salvador kjøper dippen

Den progressive nasjonen El Salvador tviholder på retningen og fortsetter å kjøpe bitcoin under den siste dippen. Bukele er i front under nye skiftet og uttaler selvsikkert på twitter at man aldri kan bli slått om man kjøper dippen. Landet holder nå 700 BTC.

“They can never beat you if you buy the dips”

Nayib Bukele

Altcoins i hardt vær

Solana har hatt et stort fall fra rundt $190 til $140. Til tross for den store prosentvise endringen er SOL-tokenen fremdeles verdsatt høyt satt i perspektiv på en måned eller mer. Det er naturlig at prisen opplevde et slikt tilbakefall etter at prisen gjorde en klatreetappe selv Arne Næss hadde blitt imponert over. Ethereum har også møtt motstand til tross for at den etablerte kryptovalutaen suksessfullt unngikk dataangrep forrige uke. Ether gikk inn i helgen med en handelspris rundt $3400. Prisen mistet fotfestet gjennom søndagen og handles nå rundt $3150.

ETH / USD
Coin360.com markedsoversikt
Back