Photo by John Phillips/Getty Images for TechCrunch), Flickr

I want to break free

Bitcoin nådde $39.478 i desperat forsøk på å bryte $40.000. Nivået viste seg dessverre å være for krevende, og markedet sender Bitcoin inn i et prisfall på 7%. Fallet har roet seg og prisen klatrer sakte oppover i morgentimene. I skrivende stund er prisen på $36.919.

Tradingview. BTC / USD

Elon Musk med bipolart budskap

Den aldri så beskjedne Elon Musk rister nok en gang markedet gjennom nye Twitter-utsagn. Denne gangen er det derimot ikke så lett å tolke hva han mener. I en Tweet skriver Musk #Bitcoin og legger ved et knust hjerte. I tillegg har han lagt ved et obskurt meme basert på sangen In the end av det populære rockebandet Linkin Park. Markedet har tolket dette negativt, og det er sannsynlig at twitter-stormen er en del av årsaken til nattens fall.

Paste inn link om det ikke går med ordentlig built in.

Ethereum med en drøm om $3000

Ethereum har også gjort et forsøk på å bryte ut av tidligere mønster. I natt var kursen nok en gang på vei opp mot $3000, men grunnet manglende momentum stagnerte veksten rett under $2900, og prisen er $2617 i skrivende stund. Til tross for at Ethereum har hatt et større handelsvolum enn Bitcoin de siste dagene, er kostnadene for bruk av Ethereum den laveste på 3 måneder.

Tradingview. Ethereum / USD
Relatert innhold

Analyse: ICO-døden er et faktum – her er den nye løsningen som vokser raskest

Initial coin offerings (ICO’er) eksploderte i 2017 og 2018, men har interessen sunket? Investorer vender nå blikket mot security token offerings (STO’er), initial exchange offerings (IEO’er) samt “Reverse ICO’er”, skriver Dennis Sahlström, teknisk analytiker.

Analyse: Forvent en nedgang før bitcoinprisen stiger opp igjen

Det er ikke umulig at bitcoin prisen faller ned og snur ved 4,200 dollar før vi ser en videre oppgang, skriver Dennis Sahlström, teknisk analytiker.