Prisen på Ethereum (ETH), kryptovalutaen til Ethereum blokkjede-nettverket, oppnådde en ny all-time high på $1500 tirsdag. Data antyder at ETH-opsjonsmarkedet viste dominerende call-aktivitet, og dette kan være en primær faktor bak dette rallyet til en ny all-time high.

På større børser steg prisen på ETH over $1500 etter at opsjonsmarkedet viste dominerende call-aktivitet.

I opsjonsmarkedet er det to typer kontrakter: puts og calls. Puts er salgsordrer, og calls er kjøpsordrer. Når det er flere calls i markedet, betyr det at opsjonsmarkedet er bullish.

ETH/USDT 15-minutters diagram (Binance). Kilde: TradingView.com

Opsjonsmarkedet ble dominert med calls før rallyet

Før rallyet til en ny høyde fortalte analytikere ved Laevitas, en dataanalyseplattform, at 80% av Deribits ETH-volum har blitt dominert av calls.

Basert på denne volumtrenden spådde analytikerne at ETH sannsynligvis vil se et stort rally. De sier:

I løpet av få timer steg ETH forbi $1500, og registrerte en ny all-time-high for andre gang på en måned.

ETH hadde flørtet med rekordhøyden den siste uken, men hver gang den har nærmet seg motstanden, har prisen ikke klart å bryte gjennom og gått ned igjen til nærmeste underliggende støtte.

Det faktum at prisen ikke så en dyp tilbakegang etter å ha testet forrige ATH, betydde at motstanden ble svekket. Derfor ble motstandsnivået brutt ved det fjerde forsøket på å bryte gjennom.

Som CEO for Three Arrows Capital, Su Zhu, har Ethereums momentum vært så sterkt at hvis en investor solgte BTC til ETH på toppen av $41.000, ville investoren ha tjent mer enn å selge til U.S. dollar. Han sier:

Så hva er neste for Ethereum?

Tradere sier at hvis Etherereums daglige candle stenger over $1.440, vil det styrke en bullish oppadgående trend. En trader kjent som “Trader Koz” sier:

Forskere ved IntoTheBlock delte en lignende tanke Etter at Ethereum brøt $1500 for første gang i historien, sa forskerne at kjedeaktiviteten har returnert til tall vi så i januar 2018.

Artikkelen er opprinnelig publisert på Cointelegraph

Kryptografen nyhetsbrev