Prisen på Ethereum over 24 timer. (cryptowat.ch)

Ethereums bullrun fortsetter med priser som topper $1700 på vei mot å sette nye all-time highs.

Med den nåværende prisen på $1690 er Ethereum opp 2% på en 24-timers basis, ifølge Coinmarketcap. Kryptovalutaen har så langt steget 30% denne uken.

Trader og analytiker Alex Kruger ser for seg et videre rally mot $1920 før lanseringen av ETH-futures på Chicago Mercantile Exchange den 8. februar.

Ethereums nylige rally ligner på bitcoins svimlende økning fra nesten $6200 til $19.783 i ukene før CME futures lanseringen 17. desember 2017. Bullmarkedet endte etter futureslanseringen, og prisene falt så lavt som $3200 innen desember 2018.

Kruger forventer ikke en stor prisnedgang i Ethereum etter 8. februar. “Jeg forventer ikke en krasj etter lanseringen, slikt som i 2017. Av to grunner. For det første er markedet mer modent, makroen er annerledes, og det er flere aktører involvert. For det andre er ETH fortsatt et høyt beta-aktivum. BTC bestemmer markedsretningen, og ETH følger etter,” tvitret Kruger.

Opprinnelig publisert på Coindesk

Relatert innhold

Analyse: ICO-døden er et faktum – her er den nye løsningen som vokser raskest

Initial coin offerings (ICO’er) eksploderte i 2017 og 2018, men har interessen sunket? Investorer vender nå blikket mot security token offerings (STO’er), initial exchange offerings (IEO’er) samt “Reverse ICO’er”, skriver Dennis Sahlström, teknisk analytiker.

Analyse: Forvent en nedgang før bitcoinprisen stiger opp igjen

Det er ikke umulig at bitcoin prisen faller ned og snur ved 4,200 dollar før vi ser en videre oppgang, skriver Dennis Sahlström, teknisk analytiker.