(ZNM, iStock)

Bitcoin smaker på $40.000 igjen

Bitcoin har klatret sakte men sikkert oppover etter korreksjonen som sendte verdens største kryptovaluta ned mot $30.000 dollar. Etter ukens nyheter om Bitcoin Mining Council gjorde prisen på Bitcoin et byks, og 26 mai var Bitcoin igjen over $40.000. Manglende volum resulterte i at prisveksten stagnerte og kursen oppfører seg nå horisontalt med et støttenivå på $38.106 inn mot helgen.

Proof of Stake overgang

Ethereum bruker tid på stabilisere seg etter forrige ukes fall. I skrivende stund handles Ethereum til en pris på $2748,69. Nyhetene om at ETH nærmer seg en overgang til proof of stake systemet traff markedet med en positiv effekt. Endringen kan resultere i en avgjørende reduksjon i karbonutslipp. Mannen bak Ethereum, Vitalik Buterin, har vært positiv til denne endringen siden 2015. Han håper endringen kan være gjennomført ved utgangen av 2021. Dette vil meget sannsynlig påvirke Ether prisen.

Større handelsvolum i ETH

Til tross for at BTC har en betydelig større markedsandel, legger vi merke til at Ethereum(ETH) handles i et betydelig større volum(målt i $) enn BTC den siste uken. I følge Sarah Potter, president of crypto educational platform YouCanTrade, er dette stadig mer vanlig.

Kryptografen nyhetsbrev