Den totale markedsverdien til verdens ulike kryptovalutaer nådde sitt høyeste punkt på elleve måneder etter at bitcoin en kort stund var over 9,400 dollar.

Bidragene til toppen var, i tillegg til den høye bitcoin-prisen, at Ripples kryptovaluta xrp gikk opp med ni prosent. Dette etter at Ripple gikk ut med et nytt samarbeid med den amerikanske pengeoverføringstjenesten Moneygram, som skal bruke selskapets tjenster for å utføre overføringer mellom ulike valutaer.

Xrp nådde toppen på 0,46 dollar og stabiliserte seg deretter rundt $ 0.43, hvor den ligger i skrivende stund.

Toppet på over 291 milliarder dollar

Bitcoins økning og Ripples nye samarbeid anses å ha bidratt til den totale markedsverdien av verdens kryptovalutaer som toppet på over 291 milliarder dollar i løpet av natt til tirsdag.

Siden da har den falt litt, og i skrivende stund ligger den på omtrent 282 milliarder dollar, ifølge tall fra Coinmarketcap.

Opprinnelig publisert på Trijo News

Relatert innhold

Analyse: ICO-døden er et faktum – her er den nye løsningen som vokser raskest

Initial coin offerings (ICO’er) eksploderte i 2017 og 2018, men har interessen sunket? Investorer vender nå blikket mot security token offerings (STO’er), initial exchange offerings (IEO’er) samt “Reverse ICO’er”, skriver Dennis Sahlström, teknisk analytiker.

Analyse: Forvent en nedgang før bitcoinprisen stiger opp igjen

Det er ikke umulig at bitcoin prisen faller ned og snur ved 4,200 dollar før vi ser en videre oppgang, skriver Dennis Sahlström, teknisk analytiker.