Programvaren knyttet til ulike finansielle produkter som er laget ved hjelp av tokens på ethereum nettverket er ofte referert til som desentralisert finans (“defi”).

I løpet av året har defi-tokens økt betydelig i pris. Nylig var det også et faktum at den totale markedsverdien av slike tokens, kjent som ERC20-tokens, var verdt mer enn selve ethereum-nettverket.

Men etter oppgangen som har pågått i lang tid, har de fleste defi-tokens gått ned i pris den siste uken – noen med så mye som 50 prosent.

I løpet av det siste døgnet har imidlertid prisene begynt å stige igjen, melder Cointelegraph.

Ethereum stiger nesten 14 prosent

Ifølge nettstedet Messari er prisene på 32 av 37 defi tokens opp i dag. Dette er snakk om økninger på mellom 3 og nesten 40 prosent, skriver Cointelegraph.

Også prisen på ethereum har økt de siste 24 timene. Tidlig i går morges kosten en eter 330 dollar. I morges hadde prisen steget til 375 dollar, ifølge tall fra Bitstamp.

Det er en økning på nesten 14%. Akkurat nå er prisen på en eter omtrent 366 dollar.

Opprinnelig publisert på Trijo News

Relatert innhold

Analyse: ICO-døden er et faktum – her er den nye løsningen som vokser raskest

Initial coin offerings (ICO’er) eksploderte i 2017 og 2018, men har interessen sunket? Investorer vender nå blikket mot security token offerings (STO’er), initial exchange offerings (IEO’er) samt “Reverse ICO’er”, skriver Dennis Sahlström, teknisk analytiker.

Analyse: Forvent en nedgang før bitcoinprisen stiger opp igjen

Det er ikke umulig at bitcoin prisen faller ned og snur ved 4,200 dollar før vi ser en videre oppgang, skriver Dennis Sahlström, teknisk analytiker.