Hjem  »  Marked  »  SOL token passerer $200

SOL token passerer $200

Håvard Sæther
calendar 09,september 2021

Coindesk.com er først ute med saken.

Alternativer til Ethereum

Solana er i vinden som aldri før og passerte $200 i dag. I løpet av de 30 siste dagene har smartkontrakt blockchain-tokenen opplevd en femdobling.

I korte trekk har Solana og flere andre alt-coins med egenskaper som fungerer som alternativer til ethereum, opplevd en enorm vekst i takt med NFT-markedetet.

Google trends

Interessen for SOL tokens kan mulig visne med tiden. Analytikere har observert en topp i populariteten på søkemotorer. Det er vanlig å benytte råmateriale fra søkemotorer som et verktøy for å forutse pristopper.

Google trends viser en betydelig topp på søk som “How to buy Solana”. Skalaen går fra 0-100, der poengsummen 100 representerer toppen av populariteten på søkeordet.

Google trends av søk på “How to buy solana”, hele verden, siste 12 måneder.
Google trends av søk på “How to buy solana”, hele verden, siste 12 måneder.

Degenerate Apes

Interessen for Solana tok for alvor av etter lanseringen av NFT-prosjektet Degenerate Apes i august. “Retailers” har et rykte på seg for å være de siste inn i et bullmarked, og deres inntog i markedet krysser ofte med større aktørers utgang av markedet.

I tweeten under kan du se noen av de aller største NFT-kolleksjonene som er lansert på Solana plattformen.

Dune Analytics har lagt merke til at handelsvolumet på verdens største NFT-handelsplattform OpenSea har blitt redusert. Onsdag lå handelsvolumet på plattformen under $100 millioner, som er det laveste siden 21. august. Coindesk´s journalist forventer en nedgang i prisen på Solana.

Back