Henter penger fra NBA profiler

Dapper Labs, utviklerne bak CryptoKitties, kunngjorde Torsdag 6. August en kapitalinnhenting på rundt $12 millioner, hvor NBA profiler som Andre Iguodala fra Miami Heat er på investorlisten. Iguodala har blant annet uttalt at «Blokkjede-teknologi har potensialet til å revolusjonere konsumentbasert eierskap på nettet.» En rekke andre profilerte spillere er også listet som bidragsgivere. 

Kapitalinnhentingen skal gå mot videre utvikling av blokkjedenettverket Flow, som er spesialdesignet for blokkjede-baserte dataspill, i dette tilfellet mobilspill og applikasjoner. 

Allerede en suksess med basketkort

I sammenheng med dette, har Dapper Labs gitt ut statistikk for betaversjonen av sitt nye mobilspill «NBA Top Shot» som baserer seg på digital innsamling, bytting og omsetting av NBA-samlekort. 

Selv om blokkjede basert spilling fortsatt har til gode å bli ordentlig populært grunnet blant annet stabilitetsproblemer, har Dapper Labs per dags dato solgt digitale NBA samlekort for rundt $1,2 millioner via Flow, og The Block hevder det har blitt distribuert 22.000 pakker med samlekort, samtidig som det har blitt overført og/eller «tradet» mer enn 14.000 kort.

Appen er for øyeblikket kun tilgjengelig for over 900 inviterte og utvalgte brukere. 

Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.