Kilde: brick-inc.com

Kryptografen ønsker å bidra til å øke kunnskapsnivået om kryptovaluta og blokkjeder. Bidraget er å publisere artikler med høy læringsverdi, men også sette nyheter og utvikling i riktig kontekst. Hver eneste uke gjør kryptomarkedet og de ulike blokkjede satsningene store fremskritt, som tradisjonelle medier sjelden skriver om.

Her er fem grunner til at du kan være “bullish” til krypto denne uken:

  1. Facebook lanserte sin kryptovaluta Libra med 24 samarbeidspartnere, noen kjente navn er: Visa, Mastercard, PayPal, Ebay, Rakuten, Stripe, Uber, Lyft.
  2. Japans mest populære meldingsapp, Line, har fått konsesjon til å åpne en kryptobørs av finansmyndighetene i landet.
  3. Algorand, en proof-of-stake protokoll, hentet $60 millioner på 3.5 time da de lanserte sin første tranche i markedet.
  4. Et biprodukt av oljeutvinning er miljøfarlig gass, som enten brennes eller gjøres om til energi. Nå har Upstream Data lansert en mobil-miningrigg, slik at man kan utnytte gassen på stedet til å mine for eksempel Bitcoin.
  5. Walmart, KPMG, Merck og IBM er noen av selskapene som nettopp har fått godkjenning av FDA (US food and drug administration) til å bruke blokkjede i logistikk av medisiner fra produsent til pasient, for å bedre sikkerhet og hindre misbruk.
Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.