Kryptografen ble lansert i 2018 av Arcane Crypto AS. Formålet til nyhetssiden er å rapportere nyheter og tilby opplæring i kryptovaluta, åpne blokkjeder og moderne Fintech.

For å utvikle produktet og utvide leserskaren, trenger vi annonsører. Dette er grunnen til at vi nå tilbyr en rekke tilpassede produkter som vil hjelpe deg med å nå et spesifikt publikum. Produktene vi tilbyr er for eksempel sponsede artikler, nyhetsbrev, bannere og månedlige tradingkonkurranser.

Ditt merkenavn og produkt vil bli en del av et voksende kryptosamfunn når du annonserer på Kryptografen. Vi tror at dette er en unik mulighet for begge parter, der vi kan vokse sammen. Husk at Kryptografen består av Kryptografen.no og Kryptografen.com. Snart kommer World Crypto Championship, og vi øker i antall internasjonal lesere hver eneste dag.

Hvis du synes dette er interessant kan du lese mer om produktene våre eller lære hvordan du annonserer hos oss ved å klikke på denne lenken.

Følg Kryptografen på Facebook og Twitter!

Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.