Transaksjonen

Arcane Crypto, som snart blir listet på NASDAQ First North gjennom overtagelse av Vertical Ventures (TICK: VEVEN), har investert i LN Markets sammen med Bitfinex og Fulgur Ventures. Etter transaksjonen kommer Arcane Crypto til å eie 7.14% av LN Markets. Dette blir børsmeldt gjennom Vertical Ventures (TICK: VEVEN) tirsdag morgen.

Raskere, billigere og like trygt

LN Markets er en handelsplattform som lar kundene “streame” penger fra deres egne wallets og umiddelbart kunne trade ulike kryptoprodukter i markedet. Dette gjøres gjennom Lighting nettverket, som er en skaleringsløsning bygget på Bitcoin protokollen. Forskjellen til andre børser, er tiden det tar å sette inn og ta ut verdier fra plattformen. Ved bruk av Lightning går dette på millisekunder. Det betyr at du er i eierskap av dine verdier i en lengre periode, og dermed har kontroll over egen sikkerhet. I tillegg kommer selve brukeropplevelsen ved at det går raskt å overføre midler.

Sterke partnere

Selskapet selv beskriver seg som “den første bitcoin-derivat-børsen bygget på Lightning Network”. Torbjørn Bull Jenssen, CEO i Arcane Crypto, er fornøyd med partnerne, investeringen og produktet som nå skal rulles ut.

– Investeringen i LN Markets gir en veldig spennende eksponering mot det som kan bli fremtidens derivathandel, det styrker vår posisjon innen Lightning og knytter oss tettere til internasjonale partnere.

Investeringen blir gjort i partnerskap med Bitfinex og Fulgur Ventures. Bitfinex er for de aller fleste kjent som en av de største kryptobørsene i verden. Aktørene bak Bitfinex er de samme som introduserte og forvalter Tether, verden mest brukte stablecoin.

Paolo Ardoino, CTO i Bitfinex, fokuserer på den spennende teknologien som nå blir enda mer tilgjengelig for brukermassen.

– Dette er en av våre første investeringer i Lightning Network. Da vi så på LN Markets og bruken av Lightning Network, så vi med en gang flere bruksområder for teknologien og bransjen som helhet. Som en stor og etablert aktør er det viktig at vi bidrar med kapital og deltagelse i innovative prosjekter.

Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.