Hjem  »  Nyheter  »  Betal med Bitcoin fra din Opera nettleser

Betal med Bitcoin fra din Opera nettleser

Richard Paulsen
calendar 22,oktober 2019
Bilde av Operas nye nettleser "Reborn 3"

Nå støtter Opera sin innebygde “Wallet” transaksjoner med Bitcoin. Det betyr at du enkelt kan bruke Bitcoin til å betale for ulike tjenester, uten å forlate din nettleser.

Den åpenbare fordelen ved å bruke en innebygget “Wallet” i nettleseren, er at brukeropplevelsen blir mye bedre enn å måtte forholde seg til ulike applikasjoner når du skal handle på nettet. Slike integrasjoner kjenner vi igjen fra Google Pay og Apple Pay, men de støtter kun transaksjoner knyttet til ditt bankkort.

Satsningsområdet

Innhold i artikkelen

Opera har valgt å gripe mulighetene som ligger i åpne blokkjeder, ved å være blant de første med integrasjon av en fullverdig “Wallet”.

Sjefen for kryptosatsningen til Opera, Charles Hamel, siter til Bitcoin Magazine at nettleseren er den ideelle plasseringen til en lommebok eller betalingsløsning.

“Nettleseren er inngangsdøren til mye i brukerens liv”.

“Det er her du konsumerer innhold, gjør finansielle transaksjoner og bruker sosiale medier. Å kunne laste opp og ned verdier på alle disse brukerkategoriene er veldig spennende. Opera er den eneste nettleseren med denne muligheten.”

Selv om den siste oppdateringen, som gjør det mulig å handle med Bitcoin, kun er for Android brukere har Opera tidligere vist at IOS kommer rett etterpå.

Back

Innhold i artikkelen