Trygt, enkelt og billig

I løpet av det neste året vil 30 butikk kjeder akseptere kryptovaluta gjennom 24.000 av sine butikker. Kjedene som åpner for kryptovaluta er for eksempel Decathlon, Sephora og Maisons Du Monde. Kjente merkevarer for folk utenfor Frankrikes grenser.

Teknologien butikkene skal implementere er plattformen til Easy2Play, med walleten EasyWallet. Disse har inngått et partnerskap med Frankrikes største “point of sale” leverandør Global POS, og lansering er ventet i første kvartal 2020.

“Det er Easy2Play som vil stå for veksling mellom krypto og fiatvaluta, noe som gjør det enkelt for butikkene å implementere teknologien. Kundene betaler i krypto, butikkene får betalt i fiat om ønskelig.” Forteller Global POS sin CEO Stephane Djiane.

Global POS ønsker å gjøre det enkelt, billig og risikofritt for butikkene å slutte seg til “the 3.0 Economy”.

Det vil kun være mulig å bruke Bitcoin i begynnelsen, men målet til Global POS er å introdusere alle de største kryptovalutaene i sitt økosystem, og spesielt varehusene sin egne coins og tokens.

Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.