Den britiske digitale matlevering – plattformen Just-Eat annonserte tidligere denne uken at franske kunder nå kan betale for maten sin med Bitcoin.

Just-Eat leverer mat fra over 15.000 restauranter i Frankrike, og på verdensbasis rapporteres det å være omtrent 26,3 millioner brukere (2018).

Just-Eat Frankrike ble nylig kjøpt opp av Takeaway.com, som har tillatt kundene i sine andre plattformer å betale med kryptovaluta siden 2017. Just-Eats tilbyding av kryptobetaling kommer meget sannsynlig som følge av dette oppkjøpet.

Bruker Bitpay

Betalingene vil bli gjennomført av Bitpay, et amerikansk selskap som gjør det mulig for selgere å ta betaling med Bitcoin. Just-Eat hevder at når kunden velger å betale med Bitcoin, vil de bli videreført til Bitpay sine sider, og betalingen vil gå direkte fra deres Bitcoin wallet.

Videre, vil ikke kundene bli trukket noe avgift for å betale med bitcoin, men de må ha en digital wallet for å kunne betale. Blir en bitcoin betaling avbrutt, så vil kunden bli refundert i Euro til en vanlig bankkonto.

Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.