Spørsmålet i forrige nyhetsbrev var hvorvidt vi gikk mot et stygt fall eller et crescendo. Fasiten ble et -20% fall, der Bitcoin naturligvis skapte store overskrifter og tilløp til panikk. Prisen har nå steget til $52.000, fra en midlertidig bunn på $44.000. Den har med andre ord hentet inn over halvparten av fallet. Noe som skaper tillit hos investorer og tradere. 

Hva kan vi forventet frem over? En enkel spådom vil være at vi konsoliderer, men det tar ikke hensyn til at vi fortsatt er i en opp trend. Handler den på $58.000 igjen, kan den sette en dobbel topp, eller så har Bitocoin satt en høyere bunn under korreksjonen og har gass nok til å dra enda høyere. 

Det virker uansett sannsynlig at vi skal teste ut $58.000 igjen veldig snart, uavhengig om det blir et avslag eller en ny base for videre oppgang.

Nå skal du høre…

Kryptografen Podcast #79 – Richard og Bendik diskuterer korreksjonen i Bitcoin og de siste tids svingninger. Har det stoppet opp? Hva skal til for at vi har “truffet en topp”? Arcane Research har også publisert en rapport på 70 sider om Bitcoin markedet. Her får du key takeaways.

Har du fått med deg dette?

“Jeg tror vi er helt i starten av hva som vil bli en kjempestor del av kryptomarkedet” -Bendik Schei. Arcane Research har skrevet en rapport i samarbeid med Bitstamp om bitcoin som collateral i utlånsmarkedet. Vi oppsummerer en liten del.

Goldman Sachs skal starte opp kryptodesken sin igjen etter skrinleggelsen i 2018. Får vi snart se en Goldman Sachs #bitcoin ETF?

Akkurat nå leder Petter IG sin Turbo24-quiz med 5315 poeng! Kan du slå det? Gå inn og spill for sjansen til å vinne en IG-vest og andre flotte premier. (Partnerinnhold)

Nå kan du kjøpe de mest populære kryptovalutaene og betale med norske kroner. Plattformen til Kaupang Krypto tilbyr desidert flest kryptovalutakryss i Norge. I tillegg har de laget et nyttig skatteverktøy, som selvfølgelig er frivillig å bruke, men gir deg korrekte skattetall til selvangivelsen. (Partnerinnhold)

Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.