Bitcoin har enda ikke klart å etablere seg over $12.000, som har vært et punkt der kursen har snudd ned ved flere anledninger. Nyhetsflyten den siste uken er fortsatt positiv, med rekorder i innskudd på Grayscale sine fond (som ender opp som kjøpsordre i kryptomarkedet) og økende institusjonell adopsjon. 

Faren for en korreksjon blir større, jo lengre Bitcoin holder seg under motstandsnivået på $12.000. I forrige nyhetsbrev ble det trukket frem at en korreksjon ned til $10.000 vil gi bedre risk / reward på en inngang. 

Nå skal du høre…

Richard snakker med analytiker Vetle Lunde om hans tilnærming til kryptovaluta. Vetle er student på NHH og jobber i Arcane Crypto. Hvordan forholder økonomistudentene seg til krypto? og hva tenker han om fremtiden?

Fikk du med deg dette?

Investorer som av praktiske årsaker kun handler aksjer og egenkapitalbevis, eller fordi de er bundet opp mandater, kan kjøpe Bitcoin, Ethereum og Litecoin gjennom Grayscale sine trusts. Du kjøper og eier det som en aksje, men får en eksponering mot kryptovalutaen, nesten som en ETF.

Et desentralisert internett. Frykt for misbruk av privat data vil drive frem desentraliserte løsninger som til slutt danner WEB 3.0

Nå kan du kjøpe de mest populære kryptovalutaene og betale med norske kroner. Plattformen til Kaupang Krypto tilbyr desidert flest kryptovalutakryss i Norge. I tillegg har de laget et nyttig skatteverktøy, som selvfølgelig er frivillig å bruke, men gir deg korrekte skattetall til selvangivelsen. (Partnerinnhold)

Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.