Hjem  »  Nyheter  »  Bevegelser i markedet

Bevegelser i markedet

Richard Paulsen
calendar 09,juni 2021
Gammel bilde fra sortering av post i USA. Illustrasjonsbilde brukt for Kryptografens Nyhetsbrev

Ofte må noe hardt ned for at det kan begynne å stige igjen. Prisene må tvinge sårbare posisjoner i kne, før nye penger ønsker å gå inn. Overheng er ikke riktig ord, men illustrert på en annen måte; Hvis du er stor kjøper av Bitcoin, du er en institusjon med mye kapital og god tid, hvordan ville du analysert markedet akkurat nå?

En rask observasjon er at alle som har kjøpt de siste 6 månedene ligger nå i tap. Bitcoin startet året på $35.000 og tilbragte 5 påfølgende måneder titusener av dollar høyere i chartet. Det betyr at det er mange sure posisjoner der ute. Som forvalter ville du kanskje tenkt at disse må jobbes ut eller snus. Man trenger friske penger. Som forvalter vet du at å kjøpe for tidlig vil bare resultere i masse salg på hvert eneste nivå oppover, når de som har ligget i tap ønsker å realisere. 

Strategien bør da være å vente litt. Det tar tid å jobbe ut sure posisjoner. Det er godt mulig vi skal over sommeren før dette skyter høyere.

Men… på den annen side. Vi handler på nivåer der det har tatt i mot tidligere. Lave $30.000 er et godt nivå, som gir mye bedre risk / reward enn hvor Bitcoin handlet i hele februar, mars, april og mai. 

Place your bets accordingly.

Nå skal du høre…

Kryptografen Podcast #92 – Nikolai fra Kaupang Krypto er tilbake i studio og skal snakke om Bitcoin på $32.000, oppgradering av Ethereum og produktlansering på Kaupang.

Fikk du med deg dette?

Amerikanske myndigheter har fått tilbake millioner i løsepenger. Colonial Pipeline betalte tidligere i mai $4,4 millioner i løsepenger for å gjenopprette driften etter et hackerangrep. Nå har FBI tatt beslag i $2,3 millioner etter en etterforskning.

Bitcoinhvaler handlet for $3 milliarder under dippen. Selv om ekstrem frykt er tilbake i markedet, som @ArcaneResearch skriver, har bitcoinhvaler handlet for $3 milliarder. Bitcoinprisen har også hentet seg inn igjen til snittprisen siste året.

Nå kan du kjøpe de mest populære kryptovalutaene og betale med norske kroner. Plattformen til Kaupang Krypto tilbyr desidert flest kryptovalutakryss i Norge. I tillegg har de laget et nyttig skatteverktøy, som selvfølgelig er frivillig å bruke, men gir deg korrekte skattetall til selvangivelsen. (Partnerinnhold)

Back