www.alamy.com

DeFi krakk og nye nivåer

Etter høy aktivitet i spekulative DeFi prosjekter, fikk markedet seg en real nesestyver den siste uken. Når de aller fleste av momentumprosjektene faller 20-50% på kort tid, oppstår det naturligvis stor frykt i markedet. 

Bitcoin klarte aldri å etablere en meningsfull tilstedeværelse over $12.000. På de to foregående nyhetsbrevene ble det påpekt at kanskje $10.000 var et mer naturlig kjøpsnivå. Neste støtte er $9.000 og motstand er $12.000. Nå nærmer man seg en god risk/reward for en trade. 

Ethereum blåste gjennom $440 nivået, som ble beskrevet i forrige nyhetsbrev som et motstandsnivå, og handlet helt opp til $490. Fallet ned til dagens pris på $320, har vært på nærmere 35%. Det er en voldsom bevegelse, og har garantert forvoldt smerte hos mange tradere og investorer. 

Det positive er at vi nå er på nivåer som virker mye mer attraktive enn for en uke siden. Det er ikke slik at utviklingen for Bitcoin- og Ethereumprodukter stopper. DeFi landskapet er i hurtig vekst og den siste uken bør kanskje ses på på som en fartsdump på veien. 

Nå skal du høre…

Richard og seriegründer Andreas Bjerkedal snakker om kryptofondet Vexo Markets, om den nye valutaen TheGlobe, om pengepolitikk og inflasjon. Andreas har også en ukonvensjonell mening om fremtiden til bitcoin!

Fikk du med deg dette?

Arcane leverer Ukesrapport til alle IG Markets sine norske kunder. Den publiseres hver onsdag frem over og dere kan lese den første utgaven her.

Lightning Network fortsetter å sette rekorder: Når avgiftene stiger ved høy aktivitet, øker også behovet for skaleringsløsninger. Lightning Network har nettopp satt ny rekord i TVL!

Nå kan du kjøpe de mest populære kryptovalutaene og betale med norske kroner. Plattformen til Kaupang Krypto tilbyr desidert flest kryptovalutakryss i Norge. I tillegg har de laget et nyttig skatteverktøy, som selvfølgelig er frivillig å bruke, men gir deg korrekte skattetall til selvangivelsen. (Partnerinnhold)

Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.