Hjem  »  Nyheter  »  Bevegelser i markedet

Bevegelser i markedet

Richard Paulsen
calendar 28,september 2020

Solid støtte

Bitcoin spretter hver gang den nærmer seg $10.000, det er et godt tegn. Dette vanskelig området har nå blitt støttenivå, og en god pekepinne på hvor du eventuelt kan kjøpe for en trade.

Når det gjelder det lengre bilde, ser det også bra ut. I chartet nedenfor ser man klart at man setter en “høyere bunn”. Det viser at investorene hopper inn igjen på høyere nivåer enn forrige gang. 

Ser man til aksjemarkedet, som krypto har handlet i tandem med flere ganger i våres, har de største indeksene hatt en vanskelig september. Dette er også den svakeste måneden historisk sett. Det positive er at det er kun én uke igjen av måneden, og deretter kommer oktober og november som er de to sterkeste månedene i aksjemarkedet. Dette er selvfølgelig ingen fasit, kun basert på historiske tall. 

Lener man seg på historien, skal aksjemarkedet gå bedre tider i møte, krypto skal “de-couple” seg fra aksjemarkedet og risikoappetitten komme tilbake de neste to månedene. Da er det et godt utgangspunkt at $10.000 er støttenivå og Bitcoin handler på en “høyere bunn”. 

Nå skal du høre

Fredrik Haga og Dune Analytics har hentet $2 millioner i ny egenkapital fra noen av kryptobransjens største fond og private aktører. I denne podcasten forteller han historien.

Fikk du med deg dette

Muligheter og betraktninger rundt defi, sushi, digital kunst, gaspriser, lightning og L2 og hvorfor alt kan ende opp som FAANG. Kryptomarkedet vokser i rekordfart, spesielt innen defi og non-fungible tokens.

Kryptomusikk tar av på Youtube. Musikk er en kunstform som bruker lyd organisert i tid til å skape berikende opplevelser gjennom lytting, dans eller framføring.

Nå kan du kjøpe de mest populære kryptovalutaene og betale med norske kroner. Plattformen til Kaupang Krypto tilbyr desidert flest kryptovalutakryss i Norge. I tillegg har de laget et nyttig skatteverktøy, som selvfølgelig er frivillig å bruke, men gir deg korrekte skattetall til selvangivelsen. (Partnerinnhold)

Back