Bilde av Worldspectrum fra Pexels

Momentum

I forrige uke pekte nyhetsbrevet på $14.000 som neste mål for Bitcoin. Det nivået ble brutt i helgen, men prisen har i skrivende stund falt tilbake til $13.500. Husk at $13.000 har nå blitt støtte. Det aller viktigste er at nedtrekkene eller “pullbackene” blir grunnere og grunnere. Det betyr at kjøpere plukker opp bitcoins så fort noe kommer for salg på lavere nivåer. 

Skulle $14.000 forsvinne i bakspeilet, er $20.000 neste motstandsnivå. Det skal sies at RSI, som er en indikator på overkjøpt og oversolgt, trakk seg mot svært overkjøpt i helgen. Det er godt mulig markedet trenger tid til å bryte gjennom $14.000, selv om vi akkurat har gjort et forsøk.

En liten digresjon; Den siste uken har to ulike aksjeinvestor grupperinger, spurt om undertegnede kunne “ta en time med dem for å forklare blokkjeder og Bitcoin”. Det interessante her er ikke hvorvidt jeg klarer det på en time, men at det dukker opp nye investortyper som ønsker å lære mer om Bitcoin. Den eneste grunnnen til at de henvendte seg nå, er fordi de ser prisen stiger og outperformer alle andre risikoaktiva som er aktuelle å investere i. 

Høyere priser tiltrekker seg flere kjøpere. 

Nå skal du høre…

Kryptografen Podcast #65 – Espen fra Skyfall er blokkjedeentusiast og venture investor. Temaer i episoden er Nansen.ai, blokkjeder, norske VC miljøet, tech selskaper, bitcoin og DeFi

Fikk du med deg dette?

4 millioner transaksjoner på digital Yuan gjennomført. Det har vært høy aktivitet i pilotprosjektet til en digital Yuan, men de er fortsatt tidlig i utviklingsfasen, hevder toppsjef Yi Gang

Norge på blokkjede-kartet: Blokkjeder og kryptovaluta er en fullverdig global bransje, da er det ekstra gøy å følge nordmenn som utmerker seg. Siden sommeren har to prosjekter med utspring fra Norge hentet egenkapital fra internasjonale investorer.

Nå kan du kjøpe de mest populære kryptovalutaene og betale med norske kroner. Plattformen til Kaupang Krypto tilbyr desidert flest kryptovalutakryss i Norge. I tillegg har de laget et nyttig skatteverktøy, som selvfølgelig er frivillig å bruke, men gir deg korrekte skattetall til selvangivelsen. (Partnerinnhold)

Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.