Hjem  »  Nyheter  »  Binance utfordrer Facebook

Binance utfordrer Facebook

Richard Paulsen
calendar 19,august 2019

Binance kunngjorde i dag sine planer om å sette i gang et åpent blockchain-prosjekt, Venus, et initiativ for å utvikle lokale stablecoins og digitale eiendeler knyttet til fiat-valutaer over hele verden. Binance ønsker å opprette nye allianser og partnerskap med myndigheter, teknologiselskaper, kryptovaluta-aktører og prosjekter involvert i det globale blockchain-økosystemet, for å stimulere etableringen av nye kryptovalutaer knyttet til nasjonenes eksisterende valuta.

Med sitt globale blockchain-økosystem har Binance allerede skapt grunnlaget, med sin offentlige kjedeteknologi og grenseoverskridende betalingssystem, for sikker drift av nye stablecoins. Siden lanseringen i april i fjor har Binance Chain kjørt sikkert og robust og har gitt ut en rekke stablecoins, inkludert en BTC-pegged stablecoin (BTCB) og Binance BGBP Stable Coin (BGBP) festet til det britiske pund. Binance vil tilby teknisk support og kontrollsystemer for overholdelse av risiko, samt et flerdimensjonalt samarbeidsnettverk for å bygge ut Venus. De vil også bruke sin eksisterende infrastruktur og sitt kontaktnettverk ovenfor reguleringsinstitusjoner.

Binance ønsker flere regjeringspartnere, selskaper og organisasjoner med stor innflytelse på global skala velkommen til å samarbeide med dem, ​​for å bygge en ny åpen allianse og et bærekraftig samfunn.

Back