Kilde: Krystalb97 på Wikimedia Commons

Selvkjørende biler, cybersikkerhet, og Bitcoin

En av frontfigurene borgermestervalget i New York, Eric Adams, gikk tirsdag kveld lokal tid ut med lovnader om den teknologiske fremtiden i metropolen, dersom han skulle bli valgt. Adams mener byen kommer til å bli et “bitcoin-senter”.

“I’m going to promise you in one year … you’re going to see a different city, (…) We’re going to become the center of life science, the center of cybersecurity, the center of self driving cars, drones, the center of bitcoins.”

Eric Adams

Michael Saylor har også gått ut på Twitter for å fremme uttalelsen:

Tidligere NYPD topp

Adams, som fra før har jobbet som kaptein i New York politiet, leder kappløpet i de midlertidige estimatene mot alle sine motstandere i alle bydeler – med unntak av Manhattan. Utenom løftet om å immatrikulere Bitcoin i byens infrastruktur, så har han kommet med sedvanlige løfter om å bekjempe kriminalitet, og fremme økonomisk vekst. Adams sannsynlige seier i valget kommer av at han har lykkes i å samle velgere fra både det afro- og latinoamerikanske miljøet.

Bitcoin kommentaren er på 38:16
Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.