Kilde: Kevin Moloney/Fortune Brainstorm TECH – Flickr

150% økning

Tidligere har Digital Currency Group (DCG) annonsert at de skal kjøpe andeler i Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) for $250 millioner. Selskapet øker nå investeringen med 150% – til $750 millioner.

Barry Silbert, CEO i DCG, annonserte på Twitter tidligere idag at krypto-giganten skal øke investeringen. Per idag eier DCG andeler i GBTC for rett under $200 millioner

Kryptogigant

DCG ble grunnlagt i 2015 av administrerende direktør Barry Silbert og er regnet som den mest aktive investoren i blockchain-sektoren, med et visjon om å akselerere utviklingen av et bedre finansielt system gjennom spredning av digitale eiendeler og blokkjede-teknologi.

I dag sitter DCG i sentrum av bransjen og støtter mer enn 175 blokkjede-relaterte selskaper i over 35 land. DCG investerer også direkte i digitale valutaer og andre digitale assets. I tillegg til investeringsporteføljen, er DCG morselskapet til Genesis (en global megler av digitale aktiva), Grayscale Investments (Verdens største forvalter av digital valuta), CoinDesk (et ledende nyhets- og researchbyrå), Foundry (bitcoin mining og staking) og Luno (en kryptoplattform med stort internasjonalt fotavtrykk).

Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.