JD Lasica from Pleasanton, CA, US, CC BY 2.0, via Wikimedia Commons

Sentrum av universet

Først rapportert av ZeroHedge. Det er liten tvil om at Musk for tiden eksisterer i sentrum av Bitcoinuniverset.

Musks offentlige kritikk av miljøeffektene fra Bitcoinmining startet en dominoeffekt av hendelser som til slutt førte til en kollaps i kryptomarkedet i forrige uke. Det betyr at på godt og vondt, så er nesten alle øynene i kryptosamfunnet nå rettet mot Musk. Til tross for svært lite positivitet fra Musk tidligere, kan hans seneste uttalelser tale motsatt vei.

Musk startet nemlig denne lørdagen med en støtteerklæring for kryptovaluta over fiatvaluta på Twitter. “Den virkelige kampen er mellom fiat og krypto. I balanse støtter jeg sistnevnte,” sverer Mush profilen “Shifo”.

Sammenligner teknologi med magi

Kommentaren kom i en Twittertråd hvor Musk hadde begynt å sammenligne magi med teknologi. Musk ble spurt av en Twitter-bruker hva han mente om folk “som er sinte på deg på grunn av krypto.”

Etter mye spekulasjoner om at Musk hadde gjennomført en “pump & dump” strategi med Teslas Bitcoinkjøp tidligere i år, måtte tekologimogulen i forrige uke gå ut på Twitter og forsikre samfunnet om at dette ikke var tilfellet.

Cathie Wood mener BTC kan gå til $500,000

I andre nyheter, under et BBG TV-intervju, opprettholdte Cathie Wood, som lenge har vært fan av Bitcoin og Elon Musk, sitt $500,000 kursmål for bitcoin og sier:

“The odds are going up now that we have had this correction. I don’t know if its going to be this year or not.”

Cathie Wood
Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.