Hjem  »  Nyheter  »  Et nytt kapittel for Kryptografen

Et nytt kapittel for Kryptografen

Kryptografen
calendar 17,november 2021

Hos oss i Kryptografen har vi alltid ønsket å spre kunnskap og innsikt på norsk om bitcoin og kryptovaluta. Vi har hatt et ønske om å bidra til en mer opplyst debatt i Norge. Arcane, som eier, spisser nå sin satsning og har ikke gitt Kryptografen den oppmerksomheten den fortjener. Derfor har vi funnet et nytt hjem for en av våre første satsninger i Arcane.

Kryptografens nye eier heter Fennecs Media. Vi er heldige som har funnet et nytt hjem for Kryptografen hvor eieren deler vår opprinnelige visjon og ønske. Vi hadde flere muligheter, men kan med trygghet si at Fennecs Media var den beste. De vil bygge Kryptografen videre som en troverdig og seriøs kilde til nyheter og innsikt om denne spennende og fremvoksende industrien. 

Med en ny eier vil også Kryptografen bli helt frittstående, og det vil bli enklere å opptre uten fare for interessekonflikt. Selv om dette er noe vi selvfølgelig har hatt stort fokus på i vårt arbeid med Kryptografen, er det alltid mer ryddig når eierskapet er separert.

Vi i Arcane vil takke alle lesere for tilliten. Vi gleder oss til å følge med på reisen og se Kryptografen vokse videre.

Back