CEO i Abra, Bill Barhydt. Kilde: Coindesk

Kryptografen har tidligere skrevet om hvordan fintech-selskapet Abra utnytter smartkontrakter på Bitcoin til å skape syntetiske verdipapirer. De utnytter teknikken til å blant annet lage Apple-aksjer av bitcoin. De eneste verdiobjektene som har blitt oppbevart “fysisk” i appen har vært bitcoin og litecoin.

En ekstra inngangsport

annonserer Abra at brukerne også kan sette inn og ta ut ether direkte fra appen, snarere enn bare å kunne investere i syntetiske ether.

Bill Barhydt, grunnleggeren av Abra, uttalte i en pressemelding at brukere nå enkelt vil kunne kjøpe og flytte over ether fra andre wallets til Abra-appen. Dette åpner opp slik at ether kan brukes som en inngangsport til de andre investeringsobjektene som tilbys i appen.

Ether er bare starten

En av Abras produktsjefer, Willie Wang uttalte at støtte for ether bare er starten. Han la til at selskapet i nær fremtid vil støtte innskudd og bruk av ERC-20 tokens, som for øyeblikket tilbys som syntetiske verdiobjekter i Abra-appen. I tillegg vil de utvide ved å støtte flere nye tokens.

Få gratis ether

For å tiltrekke seg nye brukere, spesielt de med en forkjærlighet for Ethereum, får alle nye kunder ether for 25 USD hvis de kjøper kryptovaluta for minst 5 dollar i appen. Tilbudet varer ut mars.

Relatert innhold

Intervju med Bitcoins Norway-sjefen: “Alle pengene vil gå tilbake til kundene”

“Alle midler som Bitcoins Norge har fått inn som følge av salget skal komme kundene til gode. Bitcoins Norge kommer ikke til å sitte igjen med noen av disse midlene” – uttaler Torjussen til Kryptografen.

Bitcoinveksler får endelig åpne bankkonto

Den mye omtalte bitcoinveksleren Sturle Sunde har omsider fått åpnet en bankkonto for sin bedrift Bitmynt.